Главная > Статьи > Дзеркала у готельному бізнесі

Дзеркала у готельному бізнесі

Зеркало в гостинице Фото

Дзеркала є настільки звичними елементами інтер’єру, що про їх наявність, розташування та функціональність замислюються в останню чергу. А тим часом, за допомогою дзеркальних полотен можна суттєво змінити номери готелю, забезпечивши їх не тільки корисною річчю, а й суттєво підвищивши привабливість.

Особливості використання дзеркал у готелях

У готельному бізнесі висока конкуренція. Власники готелів прагнуть виділитися, надаючи клієнтам комфортабельні умови та виділяючи інтер’єр приміщень, роблячи його незабутнім. Впоратися з цим непростим завданням допоможуть дзеркала. Їх широко використовують для оформлення різноманітних приміщень, оскільки варіативність декорування задовольнить будь-які потреби та творчі пориви.

Монтаж дзеркала доцільний у таких функціональних галузях:

  • номери;
  • хол;
  • конференц зал;
  • ліфт;
  • ресторан.

Асортимент пропозицій та можливість обробки полотен суттєво розширює різноманітність можливостей монтажу. Однак важливими залишаються кілька факторів розміщення дзеркал у готелях:

  • Вони повинні відповідати загальному дизайну та первісному стилю. Важливо, щоб полотна гармонійно вписувалися в обстановку готелю, оскільки інакше вони випадають із загальної концепції та ідеї, виглядають недоречно.
  • Безпека гостей. Яку б гарну модель дзеркала ви підібрали, вона може повністю знищити рейтинг закладу, впавши відвідувачам під ноги. Тому якісне кріплення – обов’язковий атрибут аксесуара.
  • Якість полотна. Дзеркало повинне максимально точно передавати відображення. Вибирайте дзеркальні вироби з рівною поверхнею, відсутністю сколів, потертостей, темних плям на звороті.
  • Додаткові прикраси. Важливо і потрібно, якщо це доречно, використовувати додаткові елементи, що прикрашають, що підкреслюють витонченість дзеркального аксесуара, наприклад, підсвічування, піскоструминні малюнки.

Підбір дзеркала в залежності від місця його розміщення в готелі

Готелі характеризуються наявністю багатьох приміщень, що ускладнює підбір виробу під конкретну кімнату та інтер’єр. Розглянемо найпоширеніші варіанти місць монтажу дзеркал і які полотна у кожному даному випадку віддати перевагу.

 

Центральний хол

Дзеркало в холі готелю може мати великий розмір, на повне зростання відвідувачів, красиве обрамлення, підсвічування або раму, що виділяється. Все це приверне увагу відвідувачів, створить необхідну атмосферу. Можна використовувати мозаїку чи дзеркальну плитку (квадратну, стільниками).

Ліфт

Зробить ліфт світлішим і просторішим глянсова поверхня дзеркального аксесуара. Можна оснастити ним одну стіну чи кілька. Краще віддати перевагу конструкції максимально лаконічній, без рами і додаткових елементів, щоб відвідувачі не чіплялися про них. Полотно має бути добре закріплене, щоб витримувати вібрацію.

Готельний номер

Вибір залежить від класу номера готелю, однак є класичні місця дзеркала – у передпокої, моделі, спальні. Нерідко їх вбудовують у меблі, наприклад, шафа-купе. У спальні при монтажі навпроти вікна вдається збільшити освітлення кімнати, створити оригінальний оптичний ефект. Гарно виглядатиме дзеркальне панно. Дзеркала з підсвічуванням – маст-хев для ванної кімнати.

Переговорна

Якщо це приміщення передбачено в готелі, то чудовим варіантом буде розміщення дзеркального полотна на стіні або стелі. Воно додасть світла і візуально розширить кімнату, принісши нотку елегантності та класики.

 

Облаштувати готель дзеркалами – непросте завдання, але отриманий результат того вартий. Головне – підібрати якісні дзеркала, які прослужать довго і радуватимуть гостей готелю.